tisdag 25 september 2012

Thailändskt tema

Idag har vi Thailändsk mat hemma här.
Mannen hade gjort en mycket god maträtt med Red Curry paste

Kyckling med Red Curry Pasta
Bryn kycklingfiler i stekplåten, lägg upp i ugnsäker form

Häll i solrosolja i stekplåten,
Lägg i myntad purjolök, lite socker, champinjoner, curry pasta, tomatpure, salt och paprikapulver.
Låt puttra med cocosmjölk i stekplåten i ca tio minuter.

Lägg stora babycorn i kycklingformen.
Häll över blandningen. Bränn ur stekplåten med lite vatten,
Häll över så kycklingen täcks av vätska.
In i ugn, 180 grader tills klar.
Serverades med ris
Varsågoda :-)

Trädgården är full av Äpplen, så i afton har jag och  de små bakat en Äppelkaka,
Vi hittade receptet på nätet, och Oj så god !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar