då
kommer man hem till fantastisk mat som Mannen lagat, så underbart :-)
Kalkon och rotfruktslåda |
Vatten och grädde, puttrade till 61 grader i mitten. Vilade sen i smörpapper. Såsen var klar i stekpannan, tunnare sås som var perfekt till rotfrukterna som serverades till.
Närbild |
Serverades med rotfruktslåda, Majrova, Potatis och Morot. Provencalekrydda och lite olja.
Olja o provencalekryddan o soja böandades och fick stå någon timme innan det lades på rotlådan.
Klyftades, lades i form, in i ugn 225 grader till klart
Så gott! |
I vårt köksfönster just nu
Mårbacka pelargon |
Ja, jag kan riktigt höra Mannen i bakgrunden ;)
SvaraRaderaEn riktigt tjusig pelargon också på min ära!
Själv åt jag en sydlänsk lunch. "Grekiska" lammbiffar med fetaost och "Italiensk" pasta med ricotta och sockerärter. Lite synd att det tog slut så fort bara...
Kramar
/Kvasibror
Åh vad gott det låter med sydlänsk lunch. Hoppas väl med Er. Vi hörs
SvaraRaderaKram Kram